Klosterparkens vennekreds holder generalforsamling den 18. marts 2019 kl. 19.

Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde en uge inden afholdelse af generalforsamlingen.

Afholdes på Klosterparken i kantinen.

1. Valg af dirigent.
  2. Beretning.
  3. Regnskab/kontingent.
  4. Valg af bestyrelse.
  5. Valg af revisor.
  6. Behandling af indkomne forslag.
  7. Eventuelt.

Der serveres kaffe og kage.

På foreningens vegne

Inger Møller

_____________________________________________________________________________________________________________

Den lokale Superbrugs i Løgumkloster har igennem en poletindsamling i foråret 2017 , indsamlet kr. 3.536,00. Pengene skal gå til et sommerhusophold i uge 38 for borgere på Hjerneskadecenter Klosterparken.

Det er anden gang den lokale Super brugs har medvirket til en indsamling til Klosterparken. Ved sidste indsamling blev pengene også anvendt til et sommerhusophold.

Gøglerpræsten pastor A. Bork Hansens´s mindelfond har i 2017 doneret kr. 5000,00 til vennekredsen til hjælp til at støtte de mange aktiviteter og det sociale samvær på Hjerneskadecenter Klosterparken. Uddelingen fandt sted i forbindelse med " Kloster mærken."