Onsdag den 11. april 2018 kl. 10.30 - 12.00 afholdes indvielse af Klosterparken

Læs invitationen her

_____________________________________________________________________________________________________________

Den lokale Superbrugs i Løgumkloster har igennem en poletindsamling i foråret 2017 , indsamlet kr. 3.536,00. Pengene skal gå til et sommerhusophold i uge 38 for borgere på Hjerneskadecenter Klosterparken.

Det er anden gang den lokale Super brugs har medvirket til en indsamling til Klosterparken. Ved sidste indsamling blev pengene også anvendt til et sommerhusophold.

Gøglerpræsten pastor A. Bork Hansens´s mindelfond har i 2017 doneret kr. 5000,00 til vennekredsen til hjælp til at støtte de mange aktiviteter og det sociale samvær på Hjerneskadecenter Klosterparken. Uddelingen fandt sted i forbindelse med " Kloster mærken."